Probeer het eens uit

Lijkt het je leuk om ook te gaan handballen, maar wil je het eerst eens proberen? Je kunt bij handbalvereniging Cometas in ieder geval 3x gratis meetrainen om eens te kijken of je het net zo’n leuke sport en vereniging vindt als wij. Neem dan z.s.m. contact op via onderstaand contactformulier of kom gewoon spontaan eens langs in sporthal Kalverdijkje en meld je even bij de trainer/trainsters.

Cometas heeft recreatieve teams met spelers die plezier hebben in het spelletje en gewoon willen ballen. Anderzijds bieden we ook ruimte aan spelers die zich verder in de sport willen ontwikkelen en het beste uit zichzelf willen halen, zowel bij de dames als de heren zijn er prestatiegerichte teams.

  • We nodigen je uit om een training bij te wonen Je mag drie keer gratis meetrainen, kom op woensdag- of vrijdagavond langs in sporthal Kalverdijkje.

Lid worden van Cometas

Wil je daarna (of misschien wel direct) lid worden van onze sportieve, ambitieuze en gezellige handbalvereniging Cometas! Dat kan! Vul het aanmeldformulier in en lever het in bij één van de bestuursleden. Je kunt ook via onderstaand formulier contact opnemen voor meer informatie.